Taas piti ottaa joogiset keinot avuksi, kun pitäisi saada töissä asiat rullaamaan. Kysymys on työasiasta, joka vaatii oikeiden ihmisten löytämistä, aikataulujen sovittelua, riittävän rahoituksen ja roppakaupalla hyvää onnea sujuakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tein aamulla jälleen har-meditaation joka on meditaatio menestymiseen ja vaurauteen. Itse asiassa se on yksi meditaatioista, jotka saimme kundaliinijoogaopettajakoulutuksessa läksyksi tehdä kotona.

Viimeksi kun tein menestysmeditaation toiveenani töiden jatkuminen, se toimi ja töitä tarjottiin. Mutta jos olen oikein käsittänyt, meditaation avulla ei voi tilata maailmankaikkeudelta juuri sellaista menestymistä kuin itse haluaisi. Mikä on aika tylsää, mutta ei voi mitään. Voi olla, että pähkäilemästäni työasiasta tulee minulle jälleen kerran kärsivällisyysharjoitus, ja menestys kohtaa minua jollakin ihan muulla saralla.

Meditaation lisäksi täytyy ehkä tehdä jotakin muutakin asian hyväksi. Seuraavaksi siis lähettämään roppakaupalla sähköposteja, ehkä joku niistä tärppää.