Ainakin täällä meillä. Ja sen huomaa siitä, että pesin lattiat ja levitin niille joskus ennen juhannusta pestyt matot. Matot ovat odotelleet rullalla kesän yli, ja niissä on vielä aika mukava häivähdys mäntysuovan tuoksua. Nyt kelpaa tassutella villasukat jalassa puhtailla lattioilla ja matoilla.

Syksyn tulon huomaa siitäkin, että on kylmä vähän väliä. En tiedä miten näin paleltaakin, luulin että minulla on sisäinen villapaita, keväällä ainakin vielä oli. Vai olenko minä hukannut sen, unohtanut pyykkikoriin tai jonnekin? Meinaa olla kylmä aamuisin, kun teen omaa joogaharjoitustani. Laitoin lämmityksen päälle yläkerrassa missä joogaan, mutta patterit eivät lämmitä kylmää lattiaa. Yläkerran lattia on painunut ja se pitäisi remontoida kokonaan, mutta huone on ollut viime vuodet sellaisella käytöllä, ettei remonttiin ole sitten tullut ryhdyttyä. Eikä sitä taida kannattaa remontoidakaan ihan vaan sen takia, että minun olisi lämpimämpi joogata siellä.

Katselin Sat Nam Versand –verkkokaupasta erilaisia vaihtoehtoja lämpimäksi jooga-alustaksi, joka voisi ainakin osin ratkaista kylmän lattian ongelman. En tilannut vielä mitään, pitää miettiä tarkkaan mikä olisi paras vaihtoehto. Lampaantalja vai luonnonmateriaalinen, paksu alusta. Vai peräti molemmat. Ja pitääkö sitä sitten kuljettaa jonnekin vai saako se olla jatkuvasti kotona. Kotona luonnonmateriaalinen alusta olisi mukavan iso, mutta sitä en sitten halua raahata minnekään. Lampaantaljan kuljettaminen olisi helpompaa, mutta talja on pienempi kuin alusta ja siten kädet ja jalat eivät mahdu lämpimän taljan päälle.

Sen verran sain aikaan, että laitoin tuohon blogin sivulaatikkoon Sat Nam Versandin mainoksen, joka on myös linkki suoraan kaupan sivuille. Mainostan Sat Nam Versandia mielelläni, mutta minun pitäisi saada myös pieni alennus omista tilauksistani mainoksen takia. Ja jos lukijat päätyvät tekemään tilauksen kaupasta tuon linkin kautta, saan minä provision. Voitte kyllä olla ihan varmoja siitä, että en odota rahaa sentin senttiä. Sen sijaan minusta on mukavaa, jos voin auttaa (kundaliini)joogatuotteita etsiviä ihmisiä. Itse meinasin aluksi vaipua epätoivoon ennen kuin hoksasin mistä tiettyjä asioita saa ja kannattaa tilata.