Nyt viimeistään on aika alkaa valmistautua merkittävään päivään 11.11.2011. Kundaliinijoogamestari Yogi Bhajanin opetusten mukaan päivä on merkittävä, koska silloin siirrytään lopulta Vesimiehen aikaan. Siirtyminen ei kuitenkaan käy noin vaan yhdessä yössä, mutta juuri 11.11.11 on SE päivä koko siirtymisprosessissa.

Kundaliinijoogan harrastajajille hyvä keino valmistautua tähän muutokseen on tehdä 40 peräkkäisenä päivänä jompaakumpaa niistä globaaleista meditaatioista, jotka valmistautumiseen on annettu. Itse asiassa toinen näistä meditaatioista on aloitettu jo 960 päivää sitten, eli siitä tulee ajoissa aloittaneille tuhannen peräkkäisen päivän mittainen meditaatio. Jos missasi aloituksen, siihen voi liittyä näiden viimeisen 40 päivän ajaksi.

Olin eilen mukana puolen tunnin mittaisessa meditaatiossa, joka oli osa koko valmistautumisprosessia. Mantra, jota meditaatiossa käytettiin, oli Guru Guru Wahe Guru, Guru Ram Das Guru. Se toistettiin jokaisella uloshengityksellä viisi kertaa peräkkäin, siis melko nopeasti. Ja voitte olla varmoja että siinä meinasi mennä kieli solmuun. Laskutaitokin oli koetuksella, kun yritti kerta toisensa jälkeen laskea viiteen.

Tänään tein osana aamuharjoitustani toisen kahdesta 40 päivän meditaatiosta, ja toinen tehtiin yhdessä ohjatulla tunnilla. Eli voisin vielä periaatteessa valita meditaatioista kumman tahansa. Mutta kyllä valinta on selvä, huomisesta alkaen teen vain toista niistä.