Eilen pääsin pukeutumaan korkokenkiin ja juhlapukuun, jonka hankkimisesta olen aiemmin kirjoittanut. Juhlien jälkeinen päivä onkin sitten mennyt lähinnä lepäillessä. Ja toipuessa. Juhliminen otti vähän koville, vaikka join vain alkoholitonta kuohuviiniä koko illan. Tai no, tunnustan, pistin elämän risaiseksi ja join kaksi kuppia tavallista teetä, jossa oli kofeiinia. Retkahdus oli etukäteen suunniteltu ja tarkkaan harkittu. Mutta se jäi yhteen iltaan, tänään olen palannut takaisin kofeiinittomaan yogi-teehen.

Tänään oli toinen niistä joogatunneista, jotka järjestimme yhdessä OP:n kanssa. Siis liittyen meidän kundaliinijoogaopettajakoulutukseen. Tänään tunnin ohjasi OP, ja hyvän tunnin hän pitikin. On hienoa päästä seuraamaan, kuinka kanssaopiskelija saa kerta kerralta lisää varmuutta ja sujuvuutta ohjaamiseensa, ja löytää tunnille hyvän rytmin. Ja samalla toivoa että itsellekin käy samoin.

Joogatunti tuli tarpeeseen näin juhlien jälkeisenä päivänä. Ja se tekikin minusta taas kuin uuden ihmisen. Oli kuin olisin nukkunut yön yli uuteen päivään tunnin aikana, ja herännyt pirteänä, reippaana ja tasapainoisena ihmisenä.

Suunnittelemme OP:n kanssa jatkoa näille kundaliinijoogatunneille, mutta vielä suunnitelmat ovat vähän vaiheessa. Tarkoitus on kuitenkin jatkaa, kun ohjattaviakin näyttäisi paikalle ilmaantuvan.