Kevätkauden joogat alkavat jo taas pikkuhiljaa. Tänään oli ensimmäinen integraljoogatunti. Samat ihmiset sinne taas ilmestyivät joogaamaan, samoille paikoille. Niin kuin ei taukoa olisi välillä ollutkaan. Juuri tämä joogatunti on kyllä varsinainen osoitus joogatuntiin sitoutumisesta: siellä on suurin piirtein sama väki käynyt uskollisesti kohta kymmenen vuotta. No on siellä vähän vaihtuvuuttakin ollut, tänäänkin taisi olla joku uusi ihminen, mutta enimmäkseen samat.

Joogaharjoitus oli taas aivan ihana. Löytyi kummallisia, kiristäviä paikkoja pitkin kehoa. Varsinkin vasemman lapaluun vieressä oli kummallinen möykky, joka lienee tietokoneperäinen. Käytän hiirtä pääasiassa vasemmalla kädellä vaikka olen enimmäkseen oikeakätinen. Siellä joogamatolla kiristykset ja möykyt alkoivat pikkuhiljaa taas sulaa pois, joskin jotakin taisi vielä jäädä seuraavaankin kertaan.

Ja voi miten makeasti nukuin loppurentoutuksen ajan. Jotenkin integraljooga taitaa nukuttaa enemmän kuin kundaliinijooga. Integraljooga on usein niin paljon rauhallisempaa, hitaampaa ja venyttävämpää. Eli hyvää vastapainoa kundaliinijoogatuntien viuhtomiselle, joista yksi alkaa huomenissa.