Hengitystieinfektio on mennyt, mutta liman eritys jatkuu. Limaa nousee niistämällä, ja yskimällä. Aamulla kun kävelin joogatunnille yskin pitkin matkaa, ja yskiessäni mietin että vaivaan voisi auttaa kriya jonka nimi on ”New lungs and circulation” eli uudet keuhkot ja verenkierto. Se on harjoitussarja, joka tosiaankin uudistaa keuhkot ihan toisenlaisiksi, entistä ehommiksi. Eipä aikaakaan kun pääsin kokeilemaan kriyan tehoa. Teimme sen nimittäin aamutunnilla. Ja yskiminen ainakin väheni, keuhkossa ei kutita enää ollenkaan samalla tavalla kuin aamutuimaan.
 
Joogatunnin jälkeen menin töihin purkamaan torstaina pakkaamani 16 muuttolaatikkoa. Kaikki tavarani olivat löytäneet perille uuteen työhuoneeseen, pois remontin alta. Uudessa työhuoneessani on kaksi todella merkittävää etua edelliseen verrattuna. Ensinnäkin siellä on valoisaa, koska huone on monta kerrosta ylempänä kuin edellinen huone. Näen ikkunasta viereisten talojen kattojen yli – en vain vastapäistä seinää, niin kuin aiemmin. Toinen kohennus työskentelyolosuhteisiin on se, että uudessa huoneessa ei ole kylmä. Ikkunoista ei vedä. Lämpöpatteria ei tarvitse pitää täysillä, ja silti kääriytyä huiveihin ja huopiin. Kertakaikkisen mahtavaa. Huoneessa on myös sellainen luksus kuin huonekohtainen lämpötilan säätö. Siis patterin termostaatin lisäksi, sellainen ilmastointiin liittyvä säätömahdollisuus.
 
Näyttää siltä, että uudesta huoneesta en nauti vain minä, vaan myös viherkasvini. Ne ovat muutamassa päivässä alkaneet herätä kevääseen uuden huoneen valon ja lämmön myötä. Varsinkin rahapuu oli vähällä kuolla edellisessä huoneessa joka talvi. Se tiputti kaikki lehtensä, ja osan oksistakin. Nyt se on alkanut puskea uusia lehtiä esiin.
 
On todennäköistä, että vaihdan työhuonetta vielä kerran tänä vuonna, jos suunnitellut järjestelyt toteutuvat. Mutta siihen vanhaan pimeään ja kylmään huoneeseen en enää palaa, se on ihan varma. Jipii!