Kyllä oli liukasta ja möykkyistä kun käveltiin siipan kanssa automarkettiin, 2,5 kilometriä suuntaansa. Välillä tuntui, että ei kerta kaikkiaan pääse eteenpäin, kun kengät vaan sutivat tyhjää. Hiekoitettukin oli, mutta hiekka oli auringon lämmittämänä painunut jään läpi. Onneksi kaatumisilta vältyttiin. Ja on noin liukkaalla kelillä hyvätkin puolensa: saa hyvän tekosyyn kulkea siipan kanssa käsi kädessä koko matka. Kaadutaan sitten yhdessä, jos kaadutaan.
 
Olen tainnut jo aiemminkin mainita, että siippa ei joogaa. Hän on kyllä hengessä mukana monessa joogaan liittyvässä asiassa. Hän on esimerkiksi laatinut omat sanat mantraan, jota soitan levyltä usein ja mielelläni. Kyseessä on Kundalini Bhakti mantra, jonka yksi säe kuuluu: ”Kundaliini maata shakti, namo namo”. Siipan sanat: ”Konjamiini mango chutney, c’mon c’mon” viittaa konjakkiin, jota siippa nauttii viikonloppuisin yhden annoksen päiväkahvin kera.
 
Siippa on myös valinnut itselleen henkisen nimen. Yleensähän henkinen nimi pyydetään 3HO-organisaatiosta, mutta siippa on valinnut omansa. Se on Sat Nav Singh, jonka loppuosa eli Singh on nimi, jonka kaikki miehet saavat ja joka viittaa leijonaan. Sat Nav on tietenkin lyhennys satelliittinavigaattorista, ja sopii insinöörille oikein hyvin.