Olen aiemmin esitellyt teekannun vaatteen eli pannumyssyn, joka on mielestäni todella mahtavaa tuotekehittelyä. Tämä on nyt vähän samaa sarjaa, mutta arkisempi. En nimittäin käytä teekannua joka päivä, mutta sen sijaan keitän kattilalla teevettä päivittäin. En oikein ole lämmennyt vedenkeittimelle, vaan keittelen vettä mielummin ihan vanhanaikaisesti kattilassa. Minulta menisi teenkeittorutiini todennäköisesti ihan sekaisin, jos hankkisin vedenkeittimen.
 
Teevesikattila on siis aina hellan päällä (paitsi silloin kun se on tiskikoneessa), ja kattilan kannen päällä on patalappu. Aiemmin siinä oli jonkin ikivanha hobbyhallin tilauksen mukana tullut rasu, joka oli vuosien saatossa rispaantunut reunoistaan ja kärähtänyt kulmasta. Mutta nyt, nyt löysin kauppahallista tällaisen muotoillun patalapun


 
Aika mahtavaa tuotekehittelyä. Nyt patalappu ei enää tipahda kattilan päältä kuumalle hellalle ja ruskistu. Nyt se pysyy kattilan päällä kuin olisi siihen tehty. Reunat ei lerpata, kun patalappu on juuri oikean kokoinen. Että miten tällaista ei ole aikaisemmin jo keksitty. Tai ehkä ei vaan ole sattunut minun kohdalle koskaan aiemmin. Nimeltään se näyttää olevan kattilahattu.