Näihin blogikirjoituksiin on aina tosi kiva saada lukijoilta kommentteja. On älyttömän mukavaa, kun joku viitsii kirjoittaa kommenttiosastoon jotakin, ihan vaikka miten pienen asia. Tosin ihan kaikista kommenteista en välitä. Esimerkiksi jotakin merkkituotetta mainostavat roskapostikommentit ovat enimmäkseen ärsyttäviä. Onneksi niiden poistaminen pari kertaa päivässä ei ole kovin iso juttu, mutta silti toivoisin, ettei niitä tulisi. Voisin tietenkin laittaa sanavarmennuksen kommenttiosastoon, mutta inhoan sitä sanojen arvailua itse niin paljon, että en voi sitä vaatia muiltakaan. Niin kauan kuin en huku roskapostiin.
 
Lisäksi blogini on löytänyt joku kristitty fundamentalisti, jonka mielestä jooga on paitsi vaarallista, myös epäsopivaa toimintaa kristitylle ihmiselle. Ymmärrän että hän tarkoittaa hyvää yrittäessään pelastaa minun ja lukijoideni sielut. Silti toivoisin että hän lopettaisi kommentoinnin. Ei sillä, ei hänenkään kommenttien poistaminen mikään iso homma ole. Mutta meiltä molemmilta säästyisi vaivaa jos hän ei enää kirjoittaisi käsityksiään joogasta minun blogiini. Hänen omat kotisivunsa näyttävätkin olevan jo täpötäynnä joogan vastaisia argumentteja.
 
Minä parhaani mukaan yritän pitäytyä mainostamasta joogaa muiden blogeissa ja kotisivuilla. Ihan vastavuoroisuuden nimissä toivoisin, että minun blogiini ei tulla kirjoittelemaan joogan vastaista propagandaa, oli kirjoittajan motiivi kuinka hyvää tarkoittava tahansa.