Kyllä on kiireistä tämä työttömän elämä. Semminkin kun huomiseksi pukkasi päivän mittainen työkeikka niin lyhyellä varoitusajalla, ettei valmistautumiseen meinannut päivän tunnit riittää. No, nyt on valmista.
 
Olin suunnitellut ottavani ohjelmistooni jonkin kivan kriyan, jota voisin tehdä kesäaamuina. Minulla ei ole ohjelmistossa mitään kesätunteja, siis joogaa, vain sadhanat, retriitti heinäkuun alussa ja oma harjoitus. Niin ajattelin, että oma harjoitus voisi olla vähän pidempi kuin talvella. Tänään sitten aloitin. Tosi kivaa taas pitkästä aikaa tehdä oikea pitkä harjoitussarja itsekseen. Vaikka eka kerta menikin pitkälti ohjeiden lukemiseen.
 
Kriyassa on asana nimeltä kundaliini lotus. Se näyttää parhaimmillaan tältä. Mutta voi pojat, näkisittepä kun minä yritän punkea itseni tuollaiseen asentoon. Ei puhettakaan että jalat oikenisivat, olen kuin mikäkin vanha koukkupolvi. Oikein itseänikin nauratti aamulla. Toivottavasti saan ahkerasti harjoittelemalla  tuohon asanaan edes vähän ryhtiä ja sulokkuutta. Seuraava tilaisuus harjoitella on heti huomenaamuna.