No niin, nyt minulla on joogasta johtuva vamma. Tai pikemminkin vaurio. Molemmissa kyynärpäissä.

Aamuharjoitukseeni sisältyy kyynärpää-polvikävelyä, minkä seurauksena kyynärpäihini on kehittynyt kovettumat. Olen niitä kovettumia yrittänyt kosteuttaa erilaisilla voiteilla, mutta silti kävi niin, että iho repeytyi molemmista kyynärpäistä. Ja nyt jos teen kyynärpää-polvikävelyn pitkähihaisessa paidassa, on hihat pian veriset. Huomenaamuna täytyy kait laittaa laastarit kyynärpäihin ennen kuin aloittaa kävelyn.

Muuten juhannus on sujunut ilman vammoja. Meidän juhannus kaupungissa on ollut rauhallinen, emmekä ole kokeilleet onneamme virittelemällä grilliä, hakeutumalla vesille tai muuten riekkumalla. Sen sijaan ohjelmaamme on kuulunut laiskottelua, pyöräilyä, saunomista, pihatöitä ja uusien perunoiden syömistä.

Minä pistin aattoiltana elämän sen verran risaiseksi, että join oikein lasin kuohuviiniä. Olisin voinut juoda toisenkin lasillisen, jos se ei olisi maistunut niin pahalle. Alkoholiongelma vaan pahenee: ei tipahda kurkusta alas enää edes kupliva alkoholijuoma. Muut ovat lakanneet maistumasta jo kauan sitten.