Taas on yksi kundaliinijoogaopettajakoulutuksen lähitapaamisviikonloppu takana. Ihan kiva viikonloppu olikin, vaikka taas energiaa meni aika ajoin siihen, että taistelin pitkästymistä vastaan kun asioita käsiteltiin ja niistä keskusteltiin toooosi hartaasti. Viikonloput alkavat käydä vähiin, sillä jäljellä on enää retriitti, joka pidetään pääsiäisenä Frantsilassa, ja kaksi viikonloppua Turussa. Sen jälkeen lopputentti elokuussa.
 
Alan seuraavaksi paneutua niihin kirjallisiin tehtäviin, joita meidän pitää koulutukseen liittyen tehdä. Itse asiassa niitä on vaan kaksi, eivätkä ne kuulosta hankalilta. Yksi on tietyn mittaisen kundaliinijoogakurssin suunnittelu, siis kurssin teema, kohderyhmä, siihen sisältyvät joogaharjoitukset ja meditaatiot. Toinen on niin sanotun workshopin suunnittelu, teemoineen, kohderyhmineen ja sisältöineen. Minulla on jo mielessä suunnitelma molemmista, pitää vaan selata kundaliinijoogakirjallisuutta ja etsiä molempiin sopivat harjoitukset ja meditaatiot, laittaa ne sopivaan järjestykseen ja aikatauluttaa kaikki niin että ne on mahdollista ihan oikeasti toteuttaa.
 
Olen aika innoissani näistä tehtävistä, ja nyt tuntuu siltä että niiden tekemisestä tulee kivaa. Toivottavasti todellisuus ei osoittaudu toisenlaiseksi.