Kundaliinijoogasangat tarkoittaa kundaliinijoogaihmisten yhteisöä. Suomessa kundaliinijooga on vielä sen verran uusi ja harvoille alueille levinnyt asia, ettei kaikilla kundaliinijoogaopettajilla ole laajaa sangatia. Onneksi meillä täällä on toisin; täällä on useita jo opettajiksi valmistuneita, ja muutama opettajakoulutusta parhaillaan käyvä ihminen. Toki sangatiin kuuluvat kundaliinijoogan harrastajatkin, ei vaan opettajat, mutta opettajat muodostavat sangatin pysyvän osan ja perustan. Harrastajat saattavat mennä ja tulla ja vaihdella.
 
Tänään meillä oli aamusadhanan jälkeen kundaliinijoogaopettajien tapaaminen. Kokoonnuimme yhteen ja söimme aamiaista nyyttikestiperiaatteella. Hienoa oli päästä juttelemaan niiden ihmisten kanssa, joita kyllä näkee tunneilla, mutta joista ei sitten lopulta tiedä paljoa ja joita ei tunne mitenkään hyvin. Kun ei joogatuntien yhteydessä ole aikaa liikoja rupatella.
 
Aamusadhana oli entistäkin vaan mukavampi ja vaikuttavampi kokemus. Jotakin on todella tapahtunut minulle viime viikonloppuna. En tiedä mitä olen aiemmin tehnyt kun on pitänyt meditoida, mutta vasta nyt tuntuu että todella meditoin. Todennäköisesti olen kyllä aiemmin meditoinut, mutta meditointini on syventynyt. Ainakin se tuntuu selkeästi erilaiselta kuin ennen.