Monet joginit ja joogit pukeutuvat kundaliinijoogatunnille ja joskus myös muille joogatunneille valkoisiin tai vaaleisiin luonnonkuituisiin vaatteisiin. Kundaliinijoogatunnille voi toki tulla minkä värisissä vaateissa hyvänsä, sillä valkoisia vaatteita edellytetään ainoastaan ohjaajalta. Valkoisten vaatteiden idea on muun muassa siinä, että valkoinen väri laajentaa meidän elektromagneettista kenttää eli niin kutsuttua auraa. Auran taas on hyvä olla laaja, puhdas ja eheä, sillä se suojelee meitä monin tavoin.

Minusta valkoiseen pukeutuminen kundaliinijoogaa varten on mukava tapa, jota on kiva noudattaa. Koska en käytä (koko)valkoisia vaatteita koskaan muulloin, on kundaliinijoogatunnille pukeutuminen tietyllä tavalla juhlavaa ja erityistä. Valkoisissa vaatteissa myös viihtyy yllättävän hyvin, mitä en välttämättä olisi aiemmin uskonut.

Tänään pesen ensimmäisen koneellisen valkoista pyykkiä, pääasiassa joogavaatteita, meidän uudella zen-pesukoneella. Ehkä joogavaatteistani tulee entistäkin valkoisempia, niin kuin pesuainemainoksissa sanotaan. Ainakin värillisestä pyykistä tuli eilen ihan tosi puhdasta koneen 15 minuutin pesuohjelmalla. Puhtaampaa kuin edellisen koneen millään ohjelmalla.