Tänään on näköjään tällainen päivä. Aamulla joogatunnilla mikään ei tuntunut sujuvan, en pystynyt pysymään asanoissa, kädet olivat liian raskaat kannateltavaksi ja jalkoihin sattui. Välillä en ymmärtänyt ohjeita, että mitä piti tehdä. Ei vaan sujunut. Teki mieli kiukutella itselleni tuollaisen joogaharjoituksen jälkeen, mutta yritin suhtautua neutraalisti ja vaan todeta, että tänään oli sitten tällainen harjoitus.

Töissä yritin auttaa nuorempaa kollegaa säätämään hänen työpöytänsä oikealle korkeudelle. Rikki meni koko säätömekanismi, kun tartuin siihen. Kuului vaan pamaus, ja irto-osia lenteli ympäriinsä.

Join aamuteet omassa työhuoneessani. Tai olisin juonut, mikäli en olisi kaatanut melkein täyttä teemukia syliini. Onneksi tee oli ehtinyt jo jäähtyä. Kastui paidat ja housut. Nyt pompin työpaikalla kokovalkoisissa joogavaatteissa, muut ovat kuivumassa. Ja ihmettelen mitä tuhoa vielä ehdinkään tänään saada aikaan, sillä päivä ei ole vielä puolessakaan. Vai olisiko parempi olla tarttumatta mihinkään, istua vaan ihan hiljaa paikallaan.